Forside   Firma profil   Aktuelt   Magneter efter opgave   Levering    
 
Klausdalsbrovej 119
DK - 2860 Søborg
Tlf: (45) 39690969
lika@lika.dk
 

 

      LIKA@LIKA.dk  

Profil af LIKA

 

Lars Møller startede LIKA Magneter i 1992 , med en ide om at han ville tilbyde magneter på en helt ny måde: Han ville kombinere knowhow, service og gode priser , med hurtig levering fra eget lager. Det blev hurtigt en succes, og kunderne værdsatte at vi lagerførte så mange forskellige varer på vores eget lager, så  vore leveringer kunne komme hurtigt afsted.

Ret tidligt i forløbet blev det klart at der også var brug for et værksted, så vi kunne efterkomme vore kunders behov for personlig bearbejdning og design af magneter. Derfor udvidede vi firmaet med et værksted - som siden er blevet betragteligt udbygget. Vi har nu en ret omfattende maskinpark, som giver vore kunder masser af nye muligheder.

Idag er LIKA Magneter en af de førende leverandører på det danske marked, med en stadigt stigende omsætning og kundetilgang. Vi leverer både til Danmark og udlandet, især til de andre skandinaviske lande.

 Vores personale er også blevet udvidet, så vores telefon idag altid er bemandet. Din ordre bliver derfor ekspederet med det samme, og leveret så hurtigt som muligt. Vi bestræber os på at give dig den bedste rådgivning, så du får netop den løsning du har brug for.

LIKA er klar til at hjælpe dig med ethvert magnetisk behov, og ser frem til den udfordring netop DIN ordre giver.